FAQ

Vi värdesätter öppenhet och tydligt. Från plaggvård och underhåll till International Shipping, du kan hitta svar på alla dina frågor här.

Vilka är mina betalningsalternativ?

Vi erbjuder betalning via kort, Amazon Pay, American Express, Apple Pay, Google Pay, Maestro, Mastercard, Paypal, Shop Pay, UnionPay, Visa

När skickas min beställning?

När du har gjort en beställning kommer din utrustning att bearbetas och skickas inom de närmaste 24 timmarna. Du kommer att få en bekräftelse på e-post. Vi erbjuder snabb leverans som normalt tar 1-3 dagar.

Erbjuder ni gratis returer?

Ja, vi erbjuder gratis returer för alla beställningar. Vi kommer att inkludera en returetikett i varje beställning för att göra det enklare för dig att lämna till ditt närmaste serviceställe.

Vänligen notera! Du har rätt att återbetala din beställning senast 30 dagar efter att beställningen levererats till din hemadress eller vald avhämtningstjänst.

Vilka tyger är dina produkter gjorda av och vad gör dem speciella?

Våra kläder är gjorda av en innovativ fiberkonstruktion, som skapar ett förstklassigt prestandateknologiskt material, designat för att leva ett långt liv. Sportmaterialet är andningsbart, svetttransporterande och mjukt så du vill sova i dem (ja, du kan!)

Vad är skillnaden mellan Illusive och Serene?

Serene har en cool touch som tar bort den tunga känslan av svett under högpresterande aktiviteter med sin svetttransporterande teknologi.

Illusive är ett silkeslent och smörmjukt tyg som ger en naken känsla.

Båda tygerna är elastiska och komprimerade design för att förbättra din figur.

Hur tvättar och tar jag hand om produkterna?

Tvätta dina kläder ut och in i kallt vatten eller max 30 grader utan sköljmedel eller blekning och låt dem lufttorka. Alla produkter är gjorda av ett snabbtorkande material med snabb avdunstning.

Vet du hur dina leverantörers arbetsvillkor hanteras?

Vi är medvetna om att våra leverantörer stödjer en hållbar miljö med miljöcertifieringar, vilket innebär respekt för mänskliga rättigheter och rättvisa arbetsvillkor för att uppfylla certifieringskriterierna.

Varför är produktionen baserad i Los Angeles?

Vår avsikt är att skapa kvalificerade produkter för att normalisera en "no waste"-filosofi, genom långvariga bitar. Vårt val av leverantörer har stor betydelse för våra företagsvärderingar med en lokal produktion.